Mrs Panda
Rindu
Wednesday, 14 November 2012 • 19:11 • 0 comments
* aku rindu sangat dekat korang semua , hanya gambar sahaja yang boleh buat aku menghilangkan rasa rindu ini .
Aku nii sudah kenapa ? kenapa nii ? Ya allah kenapa , rindu sangat dengan depe . Gambar kata atas tu masa kami dekat hot spring ! Erm , walau tempatnya biasa2 je tapi best lha sebab pergi dengan kawan2 kan  . Kalau pergi dengan family berbeza gila .HAHAHAAA . 

Tahun depan mesti berbeza sangat dengan tahun niy , nak tahu apa perbezaannya ? tahun niy ada mereka yang faham aku dan kami saling faham satu sama lain . tahun depan Inshaallah semuanya baik baik je . Hope macam tulah . Kita hanya merancang allah yang menentukan .

Korang ? korang ingat kat lagi kita main hujan sama2 , share cerita sama-sama . Hah ! aku ingat lagi masa tu budak aspura ada event kat dewan malan so takboleh lepak dekat DM . maknanya kita kena lepak dekat dorm jelah . Masa dalam dorm tu semua pakat duduk kat katil aku , ida , mira dengan alia . Hah amik sumbat semua ! sepuluh2 atas katil . Waktu tu apang cerita pasal hantu tapi apang yang menangis sebab takut . HAHAHAA ! 1 dorm gelak mengekek dekat apang . erm .. kesian apang kena gelak ! takpatut .. erm , banyaknya kenangan bersama korang kenangan waktu prep , kenangan waktu kena bash dengan cikgu Fadhil dengan cikgu mirul .. Kalau diingat balik memang tak kering gusi gelak .

Korang kalau boleh aku nak cerita pasal korang dekat blog niy tapi tu je yang aku mampu . Aku nak orang tahu yang korang terlalu baik untuk aku . Walaupun kita takrapat tapi kita umpama 1 keluarga . Percaya lha kasih sayang yang kita taburkan takan padam walau sekelip mata sekalipun . Aku doakan korang Berjaya suatu hari nanti .

*Terima kasih banyak banyak Mutiara . Mutiara the bestt :)


Labels:



PASTFUTURE
Owner
[Aaanisnisnisss]
Walkie Talkie
My Status
>> Blogskin baru. Tadaa!
date : NOW
at:10 am


>> I Luv you!
date : 12/12/12
at: 12pm


>> Cinderella hilang kasut?
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

History

  • Wohooo .
  • Untuk apa kau ?

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : Nora Anis